Villatehdas, Kankurinkatu 4-6,05800 Hyvinkää
onni.rostila@lakirostila.fi
+358 405 536599

Hinnasto

Asiakkaan laskutus perustuu toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn aikaan.

Lakitoimisto käyttää hinnoittelussa tuntiveloitusta, joka on toimeksiannon laadusta riippuen 200-230 €/tunti (248,00 € – 285,20 € alv. 24%). Tuntiveloitettavia toimeksiantoja ovat tyypillisesti oikeudenkäyntiasiat, neuvottelutilanteet tmv., joiden kokonaiskestoa tai laajuutta ei voi ennalta määritellä. Asiakohtaisen veloitusperusteen soveltaminen on mahdollista esim. erilaisten asiakirjojen laadinnassa.

Lopullinen palkkio määräytyy siis toimeksiannon hoitamiseen käytetyn työmäärän ja asian laadun mukaan. Erikseen sovittaessa palkkio voi olla myös kiinteähintainen, kuten asiakirjojen laadinnassa. Toimeksiannon laskutuksesta ja sovellettavasta tuntiveloituksesta sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa toimeksiannon alkaessa.

Oikeusturvavakuutus ja valtion kustantama oikeusapu

Toimeksiannon alussa käydään läpi oikeusturvavakuutuksen tai valtion oikeusavun käyttämisen edellytykset asiassasi sekä tehdään näiden käyttöönoton edellyttämät ilmoitukset ja toimenpiteet.

Yksityishenkilön kotivakuutuksen (tai liikennevakuutuksen) oikeusturva korvaa tyypillisesti erilaisten riita-asioiden ja rikosasian asianomistajan oikeudenkäyntikuluja.  Valtion kustantamaa oikeusapua voi puolestaan saada eri tuomioistuinasioissa, jos kuukausituloistasi pakollisten menojen jälkeen jäävä määrä on riittävän pieni.

Yritysasiakkaiden oikeusturvavakuutuksesta korvataan tyypillisesti riita-asioista koituvia neuvottelu- ja oikeudenkäyntikuluja.

Halutessaan asiakas voi myös itse selvittää etukäteisesti oikeutensa mainittuihin etuuksiin ja kertoa tästä alkuneuvottelun yhteydessä.

soita numeroon
tai

Lähetä viesti verkossa